top of page

OVER  HOUSE OF HEALTHY HABITS

House of Healthy Habits is een praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde. Wij ondersteunen het zelf herstellend vermogen van het lichaam om klachten te voorkomen of genezen. 


In de huidige wetenschap dringt het besef gelukkig steeds meer door dat ziekte kan ontstaan door onze leefomstandigheden. Leefstijl factoren zoals voeding, beweging, stress, biochemie (en nog veel meer factoren) spelen allen een belangrijke rol in het behouden van onze gezondheid en het ontwikkelen van eventuele klachten/ziekten. 

Wij gaan samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. In plaats van symptoombestrijding met een 'pilletje', onderzoeken we wat er ter grondslag ligt aan jouw klachten. Van daar uit bouwen we op en creëren healthy habits for life!

Original.png

OVER SASKIA SCHIPPER

Ik heb aan den lijve mogen ondervinden hoe belangrijk voeding en lifestyle zijn voor je gezondheid en algehele welzijn. Door een lastige relatie met voeding gedurende mijn tienerjaren en een burn-out jaren later, heb ik mij al vrij lang, en nog steeds, verdiept in alles wat te maken heeft met voeding en lifestyle als ‘medicijn’. Destijds deels noodgedwongen om weer gezond en fit te worden maar ook zeker door mijn aanhoudende overmatige interesse op dit gebied.
Als ervaringsdeskundige en orthomoleculair epigenetisch therapeut help ik graag andere mensen zich gezond, energiek en goed te voelen. Door alle goedbedoelde adviezen zie je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer. Ik ga graag met mijn cliënten terug naar de basis en kijken we samen naar alle pijlers: voeding, beweging, slaap, ontspanning en sociale omgeving.  Stap voor stap creëren we ‘healthy habits’, die je snel helpen je weer beter, gezond en fit te voelen.

Sas snij plank 5_edited.jpg
bottom of page